DE VOORDELEN
DE BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN UNITPARCK

DUURZAAMHEID

Uitstekend geïsoleerde hoogwaardig, onderhoudsarm materiaalgebruik. Havikshorst is gerealiseerd met het oog op de toekomst, een bedrijfsgebouw voor vandaag én morgen. Voor de realisatie zijn duurzame materialen gebruikt met een lange levensduur.

MULTI-FUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND

De bedrijfsunits van de Havikshorst zijn duurzaam ontworpen en gebouwd. Met in het achterhoofd houdend de variërende doeleindes voor verschillende types ondernemingen. Mede hierom zijn de Havikshorst bedrijfsunits ook goed verkoop- of verhuurbaar in de toekomst.

 

VERSTANDIGE INVESTERING

Kiest u voor een Havikshorst bedrijfsunit, dan kiest u verstandig. Door de locatie, hoogwaardig en onderhoudsarm materiaalgebruik, de afmetingen en de mogelijkheden zijn onze bedrijfsunits een interessante belegging.

PARKEERGELEGENHEID RECHT VOOR UW DEUR

Door de ruime opzet van het complex beschikt iedere bedrijfsunit over minimaal 2 parkeerplaats. Ideaal voor uw collega’s en bezoek.

VISITEKAARTJE VOOR UW ONDERNEMING

Een opvallende locatie, met professionele uitstraling én voor u op maat gemaakt. Een bedrijfsunit in de Havikshorst is een uniek visitekaartje voor uw onderneming waar u met trots gasten kunt ontvangen.

EXCELLENTE KWALITEIT

Betrouwbaarheid en onderhoudsgemak stonden voorop bij het ontwerp van de Havikshorst. Om dit te realiseren maken wij enkel gebruik van hoge kwaliteit materialen. Op deze wijze behoud uw bedrijfsunit ook in de toekomst de hoogwaardige uitstraling.

GEPERSONALISEERDE RUIMTE OM TE ONDERNEMEN

Havikshorst bedrijfsunits zijn flexibel in te delen. U vergroot eenvoudig uw beschikbare vierkante meters door het plaatsen van een verdiepingsvloer of door units te koppelen. Hiermee heeft u de vrijheid de bedrijfsunits naar uw persoonlijke wens in te richten.

 

DYNAMISCHE WERKOMGEVING

Bedrijventerrein De Boekelermeer beschikt over talloze innovatieve ondernemers, groen en waterpartijen, en een uitstekende bereikbaarheid door de ideale ligging van de Havikshorst.