UNITPARCK SCHAGEN
LOCATIE
Bedrijventerrein Lagedijk breidt uit met ‘De Lus’

De nieuwste uitbreiding van het bedrijventerrein genaamd ‘De Lus’ staat voor kwaliteit. De Lus betreft de noordwestelijke uitbreiding van bedrijventerrein Lagedijk. De landschappelijke opzet, de nadrukkelijke aanwezigheid van water en groen vormen de basiselementen van de openbare ruimte.

De ideale ligging, optimale bereikbaarheid, directe verbinding met het Noord-Holland Kanaal, wandelpaden en veel natuurlijk groen maken het een uitstekende locatie om te ondernemen. Niet alleen de gemeente streeft naar een hoog kwaliteitsniveau van het bedrijventerrein, ook gevestigde ondernemers investeren daar de komende jaren in. Ondernemen op bedrijventerrein Lagedijk is duurzaam ondernemen.

Een dynamische werkomgeving in de kop van Noord-Holland; dát is bedrijventerrein Lagedijk.

Als u zich in bedrijfsverzamelgebouw UNITPARCK Schagen vestigt, krijgt u er potentiële afnemers en/of leveranciers als buren bij. Daarnaast biedt een actieve bedrijvenvereniging de mogelijkheid om uw netwerk te vergroten. Bedrijven weten elkaar te vinden en versterken. Het terrein is uitstekend te bereiken voor auto’s en vrachtvervoer. Door de ligging direct tegen het bruisende stadscentrum van Schagen is het ook per fiets en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Auto

Bestemming
REISTIJD
BESTEMMING
Reistijd
Enkhuizen19 minutenPurmerend19 minuten
Alkmaar28 minutenLelystad34 minuten
Amsterdam33 minutenMedemblik13 minuten
Zaandam26 minutenDen Helder39 minuten

Openbaar vervoer

Vanaf Station Schagen bent u ongeveer 4 minuten onderweg met de bus (lijn 152) naar de halte aan de Zijperweg. Vervolgens kunt u uw reis te voet of met de fiets voorzetten naar uw nieuwe werkplek. Vanaf de bushalte is het circa 6 minuten lopen naar uw UNITPARCK bedrijfsunit.

Fiets

Op de fiets naar het bedrijventerrein Lagedijk is gemakkelijk, veilig én milieuvriendelijk. Het bedrijventerrein is er op voorbereid. Langs de volledige infrastructuur vindt u aangelegde fietspaden en wandelpaden.

Verkoop gaat via:

rik
Appelman en Deutekom NVM makelaars
Rik Deutekom
145_400
René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij
René Dijkstra