UNITPARCK SCHAGEN
PROJECTOVERZICHT
Bedrijventerrein LAGEDIJK

In het noordwesten van Schagen, op het bedrijventerrein Lagedijk gelegen tussen Den Helder en Alkmaar, ontwikkelt UnitBuild B.V. een kwalitatief verzorgd bedrijfsverzamelgebouw. Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis arbeidsmentaliteit. Het terrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. Veel natuurlijk groen en hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en uw collega’s en gasten te ontvangen.

Er is een sterke behoefte ontstaan naar betaalbare bedrijfsruimtes met een BVO van 80 tot 300 m² in de regio. Het plan UNITPARCK Schagen biedt ondernemers de kans zich te vestigen in een hoogwaardig, duurzaam en betaalbaar bedrijfsverzamelgebouw.

Het bedrijventerrein heeft een uitstekende bereikbaarheid en is strategisch gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Alkmaar, Den Helder en de Wieringermeer. Lagedijk ligt direct gelegen aan de N245 (Westerweg) en N248 (Provinciale weg) en ligt nabij de N9. De nieuwste uitbreiding van het bedrijventerrein genaamd ‘De Lus’ staat in directe verbinding met het Noord-Hollands Kanaal.

UNITPARCK Schagen is de perfecte werkplek om te bouwen aan uw visitekaartje!

UNITPARCK RUIME BEDRIJFSUNITS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Aan De Lus wordt het bedrijfsverzamelgebouw UNITPARCK Schagen gerealiseerd. Het bedrijfsverzamelgebouw biedt ruimte aan zeventien hoogwaardige, duurzame, en multifunctionele bedrijfsunits. De exacte locatie in het binnengebied zal nader worden bepaald in overleg met de gemeente Schagen.

De tijdloze architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfsverzamelgebouw een uitstraling op niveau. De bedrijfsunits worden met gebruikmaking van de meest moderne technieken en materialen gerealiseerd.

De bedrijfsunits zijn beschikbaar met een bruto vloer oppervlak (BVO) vanaf 63 m² op de begane grond. Door aangrenzende bedrijfsunits met elkaar te combineren is een veelvoudige metrage mogelijk. Bij de realisatie van de nieuwbouw bedrijfsunits wordt rekening gehouden met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Iedere bedrijfsunit beschikt over minimaal 2 parkeerplaatsen.

De bedrijfsunits kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² met een vrije hoogte onder de staalconstructie van circa 6,8 m¹. Standaard worden de bedrijfsunits voorzien van een royale overheaddeur. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer, welke als kantoor-, bedrijfs-, hobby- of opslagruimte kan worden ingericht.

UNITPARCK biedt ondernemers mogelijkheden. Of u nu uitkijkt naar iets groters, net gestart bent met uw onderneming, iets zoekt met een betere ligging of opzoek bent naar een aantrekkelijke belegging. In elk van deze gevallen maakt u met een uniek gelegen UNITPARCK bedrijfsunit de juiste keuze.

Projectomschrijving
 • Op het bedrijventerrein Lagedijk in Schagen worden 17 multifunctionele, betaalbare bedrijfsunits ontwikkeld voor de verkoop.
 • De bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf 84 m2 BVO, ca. 6 m1 x 14 m1 (breedte x diepte). De drie kopunits zijn 7 x 9 = 63 m2 BVO. Alle bedrijfsunits zijn
  voorzien van een royale overheaddeur, elektrisch bedienbaar, afmeting 3,35 x 3,3 m of 3,35 x 4,0 m (bxh) en een separate loopdeur.
 • Vrije, inwendige hoogte van ca. 6,8 m1. Optioneel is een separate verdiepings- c.q. entresolvloer mogelijk.
 • Unitscheidende wanden in cellenbeton elementen.
 • Toelaatbare vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m2.
 • Standaard voorzien van een elektra, water en riolering aansluiting.
 • Minimaal twee ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.
 • De bedrijfsunit van 84 m2 BVO is uiteraard ook te koppelen tot 2 x 84 = 168 m2 BVO, 3 x 84 = 252 m2 BVO, of een veelvoud hiervan.
 • Bedrijventerrein Lagedijk is uitstekend bereikbaar door haar strategisch ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Alkmaar, Den Helder en de
  Wieringermeer. Direct gelegen aan de N245 (Westerweg) en N248 (Provinciale weg) en ligt nabij de N9. Door de ligging direct tegen het centrum van
  Schagen is het bedrijventerrein ook per fiets en openbaarvervoer zeer goed bereikbaar.
Projectnaam
UNITPARCK Schagen
Locatie
Schagen
Bedrijventerrein
Lagedijk
Vloeroppervlakte
vanaf 63 m² BVO
Prijs
vanaf € 79.900,-- V.O.N., excl. BTW
Verkoop gaat via:
rik
Appelman en Deutekom NVM makelaars
Rik Deutekom
145_400
René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij
René Dijkstra

ACTUELE STATUS

Voorbereiding
Nog 11 units te koop
Bouw gestart
Units zijn opgeleverd
rik
Appelman en Deutekom NVM makelaars
Rik Deutekom
145_400
René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij
René Dijkstra
INTERESSE?
Als u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Brochure UNITPARCK Schagen

Ja, ik wil de brochure ontvangen per E-mail.