UNITPARCK PURMEREND

PROJECTOVERZICHT
PROJECT INFORMATIE
PROJECTNAAM

UNITPARCK PURMEREND

LOCATIE

BEDRIJVENTERREIN BAANSTEE-NOORD

Vloeroppervlakte

VANAF 63M2 BVO​

Prijs

PRIJZEN VANAF € 102.900,- VRIJ OP NAAM, EXCL. BTW

BEDRIJVENTERREIN BAANSTEE-NOORD

In Purmerend, gelegen op het bruisende en centraal gelegen bedrijventerrein Baanstee-Noord, ontwikkelt UnitBuild B.V. een kwalitatief verzorgd bedrijfsverzamelcomplex. Het plan UnitParck Purmerend biedt ondernemers de kans zich te vestigen in een hoogwaardig, duurzaam en betaalbaar bedrijfsverzamelgebouw.

Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis arbeidsmentaliteit. Het terrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. De unieke architectuur, veel natuurlijk groen en hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en uw collega’s en gasten te ontvangen.

De verbreedde N244 met een directe aansluiting op de A7 zorgt ervoor dat het bedrijventerrein zeer goed bereikbaar is. De Baanstee Noord ligt ook op enkele minuten rijden vanaf Volendam- Edam en vlak bij Amsterdam. Des te meer redenen voor bedrijven om zich hier te vestigen.

UNITPARCK RUIME BEDRIJFSUNITS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

De nieuwbouw van het bedrijfsverzamelcomplex wordt gesitueerd op een nader te bepalen locatie op de Baanstee Noord. De gemeente Purmerend heeft nog geen toestemming verleend voor deze nieuwbouw, maar wij hebben gemerkt dat de vraag naar onze bedrijfsunits bijzonder groot is. Daarom hebben wij besloten de ontwikkeling voor UnitParck fase 2 op te starten en samen met de grote groep geïnteresseerden de gemeente over te halen om toestemming te verlenen voor UnitParck fase 2.

Voor deze brochure hebben we daarom een fictieve locatie gekozen met een fictief verzamelgebouw. Het uiterlijk van het gebouw en de afmetingen van de units liggen wel vast.

Naast een modern en tijdloos design zijn de units koppelbaar, waardoor een nog groter metrage mogelijk is. Het bruto vloer oppervlak (BVO) op de begane grond varieert vanaf 63 tot 84 m2 of een veelvoud hiervan bij geschakelde bedrijfsunits. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer, welke als kantoor-, bedrijfsruimte- of opslag kan worden ingericht. Alle bedrijfsunits beschikken over minimaal 2 parkeerplekken op eigen terrein direct gelegen voor de deur.

PROJECTOMSCHRIJVING

ACTUELE STATUS

0%
ALLE UNITS VERKOCHT​
0%
BOUW GESTART
0%
BOUWVERGUNNNING
0%
units zijn opgeleverd

INTERESSE?

ALS U ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER INVULT NEMEN WIJ ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP.

    Wilt u ook onze brochure ontvangen per e-mail?

    Ja, ik wil een brochure ontvangen per E-mail.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.