DISCLAIMER

Lorum ipsum
De website van UNITPARCK is met zorg samengesteld en geeft een indruk van de bedrijfsunits en een aantal van de mogelijke opties. Aan de in de brochure en op de website opgenomen inhoud, tekeningen en artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend. Verder heeft UNITPARCK geen aansprakelijkheid voor de schade die als gevolg kan optreden bij onjuistheden of onvolledigheden van de informatie die hier op de website staat. De website is nadrukkelijk geen contractstuk en/of bevat geen daarmee gelijk te stellen informatie.
 
Alle informatie die u op de website kunt vinden heeft een auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan zonder enige toestemming vanuit de UNITPARCK om op deze website opgenomen informatie zoals tekst, foto’s in zijn geheel of gedeeltelijk te reproduceren, kopiëren of aan te passen. UNITPARCK heeft met het ontwerpen van deze website aandachtig gekeken om met grootst mogelijke zorgvuldigheid de website ontworpen.
 
Wij kunnen geen garantie geven met betrekking tot juistheid en volledigheid van al het informatie die u hier kunt vinden.Prijs- en productwijzigingen en tekstuele fouten zijn voorbehouden. Afbeeldingen, kleuren, beschrijvingen en opgaven met betrekking tot afmetingen, eigenschappen e.d. gelden bij benadering en binden ons niet.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.