UNITPARCK HOORN
PROJECTOVERZICHT
Bedrijventerrein ZEVENHUIS

In Hoorn, gelegen op het nieuwe en inspirerende bedrijventerrein Zevenhuis, ontwikkelt UnitBuild B.V. een kwalitatief verzorgd bedrijfsverzamelgebouw . Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis arbeidsmentaliteit. Het terrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. De unieke architectuur, veel natuurlijk groen en hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en uw collega’s en gasten te ontvangen.

Er is een sterke behoefte ontstaan naar betaalbare bedrijfsruimtes met een BVO van 80 tot 300 m² in de regio. Het plan UNITPARCK Hoorn biedt ondernemers de kans zich te vestigen in een hoogwaardig, duurzaam en betaalbaar bedrijfsverzamelgebouw.

Een directe afslag op en van de N23 geeft Zevenhuis een zeer goede bereikbaarheid. Het terrein is ook snel en gemakkelijk te bereiken vanaf de A7 (4 autominuten) alsmede vanuit Enkhuizen.

UNITPARCK Hoorn is de perfecte plek om te bouwen aan uw visitekaartje.

UNITPARCK RUIME BEDRIJFSUNITS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Aan de Jelle Zijlstraweg wordt het bedrijfsverzamelgebouw UNITPARCK Hoorn gerealiseerd. Het bedrijfsverzamelgebouw biedt ruimte aan twintig hoogwaardige, duurzame, en multifunctionele bedrijfsunits.

De tijdloze architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfsverzamelgebouw een uitstraling op niveau. De bedrijfsunits worden met gebruikmaking van de meest moderne technieken en materialen gerealiseerd.

De bedrijfsunits zijn beschikbaar met een bruto vloer oppervlak (BVO) vanaf 84 m² op de begane grond. Door aangrenzende bedrijfsunits met elkaar te combineren is een veelvoudige metrage mogelijk. Bij de realisatie van de nieuwbouw bedrijfsunits wordt rekening gehouden met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Iedere bedrijfsunit beschikt over minimaal 2 parkeerplaatsen.

De bedrijfsunits kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² met een vrije hoogte onder de staalconstructie van circa 6,8 m¹. Standaard worden de bedrijfsunits voorzien van een royale overheaddeur. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer, welke als kantoor-, praktijkruimte- of opslag kan worden ingericht.

UNITPARCK biedt ondernemers mogelijkheden. Of u nu uitkijkt naar iets groters, net gestart bent met uw onderneming, iets zoekt met een betere ligging of opzoek bent naar een aantrekkelijke belegging. In elk van deze gevallen maakt u met een uniek gelegen UNITPARCK bedrijfsunit de juiste keuze.

Projectomschrijving
 • Op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn worden 20 multifunctionele, betaalbare bedrijfsunits ontwikkeld voor de verkoop.
 • De bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf 84 m2 BVO, ca. 6 m1 x 14 m1 (breedte x diepte). De units zijn voorzien van een royale overheaddeur, optioneel is
  elektrisch bedienbaar mogelijk, afmeting 3,35 x 3,3 m of 3,35 x 4,0 m (bxh) en een loopdeur.
 • Vrije, inwendige hoogte van ca. 6,8 m1. Optioneel is een separate verdiepings- c.q. entresolvloer mogelijk.
 • Unitscheidende wanden in cellenbeton elementen.
 • Toelaatbare vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m2.
 • Standaard voorzien van een elektra, water en riolering aansluiting.
 • Minimaal twee eigen, ruime parkeerplaatsen.
 • De bedrijfsunit van 84 m2 BVO is uiteraard ook te koppelen tot 2 x 84 m2 BVO, of een veelvoud hiervan.
 • Zevenhuis is gelegen direct aan de nieuwe vierbaansweg de N23. Een directe afslag op en van de N23 geeft Zevenhuis een zeer goede bereikbaarheid.
  Het terrein is tevens snel en gemakkelijk te bereiken vanaf de A7.
Projectnaam
UNITPARCK Hoorn
Locatie
Hoorn
Bedrijventerrein
Zevenhuis
Vloeroppervlakte
vanaf 84 m² BVO
Prijs
vanaf € 99.950,-- V.O.N., excl. BTW
Verkoop gaat via:
edwin-1
Boekweit Olie Makelaars Taxateurs
Edwin Sinnige
145_400
René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij
René Dijkstra

ACTUELE STATUS

Nog 1 units te koop
BOUWVERGUNNING
Bouw gestart
Units zijn opgeleverd
edwin-1
Boekweit Olie Makelaars Taxateurs
Edwin Sinnige
145_400
René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij
René Dijkstra
INTERESSE?
Als u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Brochure UNITPARCK Hoorn

Ja, ik wil de brochure ontvangen per E-mail.