UNITPARCK PURMEREND

LOCATIE
BEDRIJVENTERREIN Baanstee-Noord

Wanneer u zich vestigt binnen het bedrijfscomplex UnitParck, krijgt u er potentiële afnemers en/of leveranciers als buren bij. Daarnaast biedt Bedrijvenvereniging Baanstee-Noord de mogelijkheid om uw netwerk te vergroten. Bedrijven weten elkaar te vinden en versterken. UnitParck is een visitekaartje voor uw bedrijf, waar u met trots gasten kunt ontvangen.

Toekomstbestendig glasvezelnetwerk

Om de ondernemers te ondersteunen op het gebied van connectiviteit en telefonie werkt gemeente Purmerend samen met KPN gestart. Hierbij heeft de gemeente Purmerend geïnvesteerd in de aanleg van een snel, betrouwbaar en toekomstbestendig glasvezelnetwerk. Het netwerk is begin 2018 opgeleverd waardoor ook uw onderneming gebruik kan maken van het hoogwaardige KPN-glasvezelnetwerk!

Een duurzaam bedrijventerrein

De landschappelijke opzet, de nadrukkelijke aanwezigheid van water en groen vormen de basiselementen van de openbare ruimte van Baanstee-Noord. Hoogwaardige omliggende bedrijfspanden, ideale ligging, wandelpaden en veel natuurlijk groen maken het een uitstekende locatie om te ondernemen. Niet alleen de gemeente streeft naar een hoog kwaliteitsniveau van het bedrijventerrein, ook gevestigde ondernemers investeren daar de komende jaren in. Dit is terug te zien in de architectuur en verduurzaming van de bedrijfspanden.

AUTO

Bedrijventerrein Baanstee-Noord is een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. Het terrein ligt direct aan de N244, en op een steenworp afstand van de rijksweg A7.

Met een ligging op nog geen twintig minuten rijden vanaf Amsterdam, een half uur vanaf luchthaven Schiphol, en twintig minuten van de zeehavens IJmuiden en Den Helder is het terrein een uitstekende vestigingslocatie voor uw bedrijf. Dit betekent dat uw bedrijf voor u, uw relaties en medewerkers makkelijk en snel bereikbaar is.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf de Baanstee Noord gaan er lijnbussen richting Edam-Volendam, alle locaties in Purmerend, Alkmaar en Amsterdam.

FIETS

Op de fiets naar het werk is veilig, gemakkelijk én milieuvriendelijk. Dit jaar begint gemeente Purmerend met de aanleg van ruime, doorgaande fietspaden. Deze fietspaden vormen straks een belangrijke verbinding tussen Purmerend, Edam, Volendam en Kwadijk. Het terrein is dan ook goed bereikbaar voor mensen uit de regio die op de fiets komen. De Baanstee Noord is er straks helemaal klaar voor.

BROCHURE AANVRAGEN

Verkoop gaat via:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.