HAVIKSHORST HEILOO FASE 3 & 4

LOCATIE
BEDRIJVENTERREIN BOEKELEMEER
Al jaren is de Boekelemeer het beste terrein van de regio en is zelfs verkozen tot beste bedrijventerrein van Nederland. Dat is te danken aan de infrastructuur, duurzaamheid en de openbare ruimte met zijn unieke ecozone. Het samengaan van een goede ligging ten opzichte van Schiphol, centraal in Noord-Holland, een goede ontsluiting via A9, vuilverbrandingsinstallatie HVC, hoogwaardige panden, fiets- en wandelpaden en veel natuurlijk groen maken de Boekelermeer een gewilde vestigingslocatie voor ondernemers. Er wordt door de ondernemers veel geïnvesteerd in de architectuur en duurzaamheid van het terrein.
ENERGIE POSITIEF
Het bedrijventerrein in Alkmaar en Heiloo is groen en ruim opgezet. Hoogwaardige bedrijfspanden, ideale ligging, wandelpaden en veel natuurlijk groen maken het een uitstekende locatie om te ondernemen. Niet alleen de gemeente streven naar een hoog kwaliteitsniveau van het bedrijventerrein. Ook ondernemers investeerde daar de afgelopen jaren in. Dit is terug te zien in de architectuur en verduurzaming van de bedrijfspanden. Ondernemen in de Boekelermeer is duurzaam ondernemen. Als het aan de ondernemers en hun vertegenwoordigers ligt, levert bedrijventerrein Boekelermeer binnen vijf jaar méér energie op dan het verbruikt. Bent u nieuwsgierig naar hoe het businesspark eruit ziet?  Klik dan op de volgende link: https://deboekelermeer.nl/
HAVIKSHORST III & IV
Gelegen aan De Droogmakerij te Heiloo wordt bedrijfsverzamelcomplex het Havikshorst gerealiseerd. Het terrein is zeer goed bereikbaar, wat voor uw bedrijf een interessante kostenbesparing kan opleveren. Havikshorst ligt direct zichtbaar aan de N207 en op korte afstand van de op- en afrit van de snelwegen A4 en A44 richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Als u zich op het Havikshorst vestigt, krijgt u er potentiële afnemers en/of leveranciers als buren bij. Daarnaast biedt een zeer actieve Bedrijvenvereniging Boekelermeer de mogelijkheid om uw netwerk te vergroten. Bedrijven weten elkaar te vinden en versterken. Het Havikshorst is een visitekaartje voor uw bedrijf, waar u met trost gasten kunt ontvangen.
EIGENSCHAPPEN
Als u zich op de Havikshorst vestigt, krijgt u er potentiële afnemers en/of leveranciers als buren bij. Daarnaast biedt een zeer actieve Bedrijvenvereniging Boekelermeer de mogelijkheid om uw netwerk te vergroten. Bedrijven weten elkaar te vinden en versterken. Naast de ideale ligging biedt de Boekelermeer de volgende unique selling points:

AUTO

Vanaf de Boekelermeer bent u met de auto 30 minuten van Amsterdam/Schiphol en zeehavens IJmuiden en Den Helder.

Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting met een aantal belangrijke verkeersaders in Noord Holland zoals:

  • de A9 richting Haarlem en Amsterdam;
  • de N242 richting Heerhugowaard en West Friesland;
  • de N9 richting Den Helder;
  • de N244 richting Purmerend.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station in Alkmaar kunt u buslijn 163 (Uitgeest) nemen om met het openbaar vervoer op bedrijventerrein Boekelermeer te komen. Nadat de doorverbinding tussen Boekelermeer Noord en Zuid een feit is, wordt het openbaar vervoer verder uitgebreid.

BINNENVAART

Het bedrijventerrein ligt aan het Noord-Hollands Kanaal en heeft in de ‘Leegwaterhaven' faciliteiten voor transport over het water.

FIETS

Op de fiets naar het werk is veilig, gemakkelijk én milieuvriendelijk. De Boekelermeer is er helemaal klaar voor. Langs de volledige infrastructuur vindt u prima fietspaden.

BROCHURE AANVRAGEN

Verkoop gaat via:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.