HAVIKSHORST HEILOO FASE 3 & 4

PROJECTOVERZICHT
PROJECT INFORMATIE
PROJECTNAAM

HAVIKSHORST FASE 3/4

LOCATIE

DROOGMAKERIJ HEILOO

Vloeroppervlakte

VANAF 63M2 BVO​

Prijs

VANAF 97.900 V.O.N. EXCL BTW​

BEDRIJVENTERREIN DE BOEKELERMEER

Bedrijventerrein de Boekelermeer is groen en ruim opgezet met een uitzonderlijke ligging. Het prijswinnende bedrijventerrein is centraal gelegen in Noord-Holland en uitstekend bereikbaar, zowel over land als over water. Het terrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers

De unieke architectuur, veel natuurlijk groen en de hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en te werken.

HAVIKSHORST III & IV

Gelegen aan de zuidkant van bedrijventerrein De Boekelermeer is in Heiloo aan De Droogmakerij het bedrijfsverzamelcomplex Havikshorst 1 en 2 reeds in aanbouw en wordt Havikshorst 3 en 4 nu aangeboden voor de verkoop.

Havikshorst 3 en 4 bieden ruimte aan 32 hoogwaardige, duurzame en multifunctionele bedrijfsunits. Naast een modern en tijdloos design zijn de units koppelbaar, waardoor een nog groter metrage mogelijk is. Het bruto vloer oppervlak (BVO) op de begane grond varieert vanaf 63 tot 84 m² of een veelvoud hiervan bij geschakelde bedrijfsunits. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer, welke als kantoor-, bedrijfsruimte- of opslag kan worden ingericht.

Alle bedrijfsunits beschikken over parkeerruimte op eigen terrein gelegen direct voor de deur.

PROJECTOMSCHRIJVING

ACTUELE STATUS

100%
ALLE UNITS VERKOCHT​
20%
BOUW GESTART
100%
BOUWVERGUNNNING
0%
units zijn opgeleverd

INTERESSE?

ALS U ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER INVULT NEMEN WIJ ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP.

    Wilt u ook onze brochure ontvangen per e-mail?

    Ja, ik wil een brochure ontvangen per E-mail.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.