Eerste bedrijfsunits zijn verkocht!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eerste bedrijfsunits zijn verkocht!

Met trots kunnen wij melden dat de eerste bedrijfsunits reeds zijn verkocht! Sinds de start van de verkoop zijn er al velen leuke gesprekken gevoerd. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen, het enthousiasme en interesse blijft groeien.

Voor dit plan is als locatie het groene, inspirerende en prijswinnende bedrijventerrein Boekelermeer gekozen. Het bedrijventerrein is centraal gelegen in Noord-Holland en uitstekend bereikbaar, zowel over land als over water. Het terrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. Havikshorst biedt ruimte aan 28 duurzame en multifunctionele bedrijfsunits. Naast een modern en tijdloos design zijn de units koppelbaar, waardoor een nog groter metrage mogelijk is. Het bruto vloer oppervlak (BVO) op de begane grond varieert vanaf 84 m² tot 112 m² of een veelvoud hiervan bij geschakelde bedrijfsunits. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer, welke als kantoor-, praktijkruimte of opslag kan worden ingericht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][gem_divider margin_top=”50″][gem_quote style=”1″ no_paddings=”1″]

Bent u benieuwd of de Havikshorst de juiste plek is om uw bedrijf te vestigen? Lees meer op onze website www.unitparck.nl of kom eens praten met René Dijkstra van René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij.

[/gem_quote][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][gem_divider margin_top=”25″][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.